Koopwoningen in elk segment

Van betaalbare Smartwoning tot luxe villa, Timpaan ontwikkelt woningen in elk segment.

Woningen in elk segment

Timpaan ontwikkelt woningen voor de particuliere koopsector, maar ook voor corporaties en beleggers. We ontwikkelen voor alle doelgroepen: van startersappartementen tot vrijstaande villa's.

Met ons eigen woonconcept Smartwoning kunnen wij de doelgroep die op zoek is naar een betaalbare grondgebonden woning bedienen. In de gestapelde bouw ontwikkelen wij ook de Bebo woning: een benedenwoning voor senioren met daarboven een starterswoning, zoals in Nieuw Meerzicht te Lisse.

Ook voor het middendure segment ontwikkelen we veel woningen: eigentijdse ruime eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vriijstaande woningen in verschillende prijsklassen. Maar Timpaan ontwikkelt ook woningen in het luxe segment, zoals de bosvilla's op ruime kavels die we hebben ontwikkeld in het project BOSS in Almere. In Zevenhuizen, nabij Rotterdam, hebben wij Landgoed de Eendragt ontwikkeld: een exclusieve villawijk met ruime kavels met 37 grote en luxe villa's.

Voor beleggers ontwikkelen we appartementen waarbij rekening wordt gehouden met de vraag naar appartementen in het middenhuur segment. We hebben reeds meerdere projecten hiervoor ontwikkeld, zoals in de gebiedsontwikkeling Oostzijderpark te Zaandam.

De vraag vanuit corporaties naar woningen geschikt voor de sociale huursector is groot. Timpaan heeft met haar achtergrond vanuit de corporatie hier veel ervaring in. Recent is een onderdeel van Park Overteylingen in Sassenheim voor een corporatie ontwikkeld, maar ook in Oostzijderpark worden verschillende deelfases aan corporaties verkocht.

Wil je meer weten?

Mail ons

Of bel 0232 001 600

Lees meer over onze thema's