Met de Smartwoning onderstreept Timpaan haar doelstelling van betaalbaar wonen voor iedereen. De Smartwoning brengt het kopen of huren van een ruime grondgebonden woning voor velen binnen handbereik.

Betaalbaar woningconcept

De Smartwoning is het betaalbare woningconcept van Timpaan. Het is de opvolger van de Timpaan Verandawoning. Van de Verandawoning zijn er in totaal ruim 500 door geheel Nederland gebouwd. En met succes! De Smartwoning is een beproefd concept, ideaal voor de groeiende groep een- en tweepersoonshuishoudens. De Smartwoningen zijn of worden inmiddels gerealiseerd in Ursem, De Kwakel, Aalsmeer, Heiloo en Culemborg.

Timpaan ziet dat in de huidige woningmarkt de starters, ouderen en alleenstaanden vaak net tussen wal en schip vallen. Voor deze groep is het nu heel lastig om een geschikte maar ook betaalbare woning te vinden. De Smartwoning is speciaal voor deze groep ontwikkeld: maar liefst zes meter breed, met een glazen gevel en een veranda. Door de woningen slim te situeren rondom een hofje is er ook nog een fraaie, gedeelde buitenruimte die toch eigen voelt. Met efficiënt ruimtegebruikk wordt bovendien een aantrekkelijke grondexploitatie gerealiseerd.

De voordelen van de Smartwoning

  • Betaalbaar, ook voor starters, senioren en singles
  • Hoogwaardig wooncomfort & luxe uitstraling
  • Ideaal voor kleine huishoudens
  • Duurzaam wonen
  • Bouwtijd circa 6 maanden
  • Veel stedenbouwkundige inpassingen mogelijk

Meer informatie over de Smartwoning kun je vinden op de website www.smartwoningen.nl en in de brochure (PDF).

Bekijk hieronder een video over de Smartwoningen in Aalsmeer:

Wil je meer weten?

Mail ons

Of bel 0232 001 600

Lees meer over onze thema's