Woonfonds by timpaan

Huurwoningen

Betaalbare woningen zijn belangrijk voor de huur- en de koopsector. Voor de middeninkomens wil Timpaan voorzien in aantrekkelijke huurwoningen binnen onze gebiedsontwikkelingen en om die reden zijn we gestart met een eigen Woonfonds. Het is hierbij onze doelstelling om op locaties waar andere sociale marktpartijen niet kunnen of willen inspringen, we zelf met het Woonfonds betaalbaar wonen mogelijk maken. Altijd dus als onderdeel van een grotere gebiedsontwikkeling en op basis van een eigen hoogwaardig programma van eisen en met huurprijzen in het middensegment. We starten de komende jaren met huurprojecten in Heiloo, Hillegom en Zwaag.

Timpaan hecht veel waarde aan haar mission statement; iedereen verdient een (t)huis. Dit zit in ons DNA en dragen wij dagelijks uit. Het Woonfonds zorgt voorlangdurige betrokkenheid om zo ook na oplevering van het onroerend goed haar eindgebruikers van een (t)huis te verzekeren. Dit doet het Woonfonds door kwalitatief hoogwaardige producten te ontwikkelen en in exploitatie te nemen. De kwaliteit gaat verder dan alleen de bouwtechnische kwaliteit of een hogere duurzaamheidsambitie. Het materiaalgebruik kent een duurzame herkomst en kent een lange levensduur waardoor direct wordt bijgedragen aan een betere toekomst.

Het Woonfonds richt zich primair op het lagere middensegment en secundair op de sociale huurmarkt. Ze acquireert alleen vanuit eigen portefeuille zodat de vroegtijdige betrokkenheid zekerheid biedt tot de gewenste eindkwaliteit. De groeiambitie van het Woonfonds is de toevoeging van één project op jaarbasis met een omvang tussen de 20 en 50 woningen per project.

Projecten

Het eerste project dat verhuurd wordt via ons eigen Woonfonds is Middenduin in Heiloo. De 11 appartementen zijn onderdeel van onze gebiedsontwikkeling Zuiderloo. Het is een kleinschalig en hoogwaardig appartementencomplex. Middenduin past als een maatpak binnen het Woonfonds van Timpaan. Het bedient de doelgroep van starter tot gepensioneerde in het lagere middensegment.

 

Wil je meer weten?

Mail ons

Of bel 0232 001 600

Lees meer over onze thema's