Timpaan ondersteunt financieel maatschappelijke doelen en ondersteunt bij instandhouding van historisch maatschappelijk erfgoed.

Lokale en regionale sponsoring

Ook is Timpaan actief in lokale en regionale sponsoring op plaatsen waar Timpaan projecten ontwikkelt. Wij ondersteunen hier sportclubs en verenigingen en specifieke buurt- en bewonersactiviteiten. Regelmatig sponsoren wij lokale events en zijn we lid van diverse lokale business clubs.

Het ABC architectuurcentrum Haarlem organiseert activiteiten en exposities voor jong en oud over architectuur en stedenbouw in Haarlem en de regio Kennemerland. Timpaan is een van de ondersteunende partijen.

Timpaan is sponsor van Concours Hippique Hoofddorp, een jaarlijkse ruiterevent in Hoofddorp. Helaas kon dit door corona de afgelopen jaren niet plaatsvinden en we hopen er volgend jaar er weer bij te kunnen zijn.

Timpaan organiseerde in Vlaardingen in mei 2022 een schilderworkshop voor de kinderen groepen 7 en 8  van basisschool CBS De Schakel. Timpaan ontwikkelt in Vlaardingen het nieuwbouwproject De Heemtuinen en wil de plaatselijke jeugd graag meenemen in deze natuur inclusieve wijk. Dit kunstproject verbindt, verwonderd en maakt kinderen bewust om anders naar de natuur te kijken. Om een blijvende herinnering aan de cursus te geven, doneert Timpaan daarnaast een walnotenboom voor op het schoolplein.

In juni 2022 doneert Timpaan voor het project De Heemtuinen in Vlaardingen € 15.000,- aan Trees for All voor de aanplant van minimaal 2500 bomen. De helft van de bomen wordt in Nederland geplant, in het Groene Woud in Brabant. De andere helft is bestemd voor het herstel van een mangrove in Mexico.

In mei 2022 werden in het Museumbos naast ons project BOSS in Almere onder de Lindebomen flessen met boodschappen voor de volgende eeuw begraven door kinderen van het asielzoekerscentrum in Almere en uit de wijk Nobelhors. Timpaan is één van de schenkers van een boom.

Timpaan sponsort voorts Willibrordus Draait Door, een cultureel evenement dat gehouden wordt op het terrein van de voormalige psychiatrische inrichting Willibrodusstichting in Heiloo. 

In Rijsenhout - waar Timpaan tot een aantal jaar geleden kantoor hield - sponsoren we de wielerrronde van Rijsenhout. Het is een van de laatste wielerrondes die nog georganiseerd wordt in de regio Haarlemmermeer.

Wil je meer weten?

Mail ons

Of bel 0232 001 600

Lees meer over onze thema's