Landgoed de Eendragt, Zevenhuizen

Landgoed de Eendragt is een exclusieve en ruim opgezette villawijk met kavels van ruim 1.000 m2 in de Eendragtspolder bij Rotterdam – Zevenhuizen.

Exclusief wonen

In een bijzonder gebied van grote plassen en het groen worden 37 grote en luxe villa’s gerealiseerd. Je hebt er alle ruimte om lekker te leven en je kunt de villa’s ook nog eens helemaal aanpassen aan je eigen woonwensen. Daarmee wordt Landgoed de Eendragt een heerlijke plek om na een werkdag thuis te komen. Thuiskomen in een rustige omgeving, maar toch dichtbij de stad.

Karakteristiek aan wonen op Landgoed de Eendragt is wonen aan een groen polderlint, maar toch vlakbij de stad. De polder, het water, de oevers en het groen staan centraal in het plan. Over het polderlint rijd je door een wereld van hagen en bomen en sla je vervolgens af naar jouw eigen woning. Door de hagen is het zicht op auto’s vanaf de straat beperkt en, zelfs als er veel bezoekers zijn, blijft de buurt een rustige en groene uitstraling houden.

De entree van de villa’s is gelegen aan het groene polderlint. Aan de achterzijde gaan de fraaie tuinen via natuurlijke oevers over in het water.

Wil je meer weten?

Mail ons

Of bel 0232 001 600

Landgoed de Eendragt is een visitekaartje voor het open en groene polderlandschap.

Vernoemd naar waterbloemen

Landgoed de Eendragt bestaat uit vijf typen vrijstaande villa’s. De villa’s zijn vernoemd naar waterbloemen die in de directe omgeving te vinden zijn. In het plan realiseren we de Lisdodde, de Zwanenbloem, de Watergentiaan, de Water- lelie en de Waterviolier. Al deze villa’s worden in de basis afgewerkt met wit stucwerk, voorzien van een baksteen in antracietgrijs. Ook krijgen de woningen grijze dakpannen of een rieten kap. Zo vormen deze grote en ruim opgezette villa’s in het plan één geheel.

Duurzaam wonen

Het energiesysteem in jouw woning op Landgoed de Eendragt bestaat uit vier componenten. Deze zorgen samen voor verwarming en koeling, tapwater, balansventilatie en het opwekken van duurzame energie. THE FCTR E levert en beheert deze vier componenten. Met de hulp van THE FCTR E wordt iedere woning op Landgoed de Eendragt een e-home. Een soort van eigen energiefabriek, 100% gasloos en volledig elektrisch.

Wil je meer weten? We komen graag met je in contact

Vergelijkbare projecten

BOSS in Almere

Lees meer