In verkoop / verhuur

Heemtuinen Vlaardingen fase 2 De Boterbloem

Heemtuinen Vlaardingen fase 2 De Boterbloem

In De Heemtuinen fase 2 Boterbloem in Vlaardingen komen 36 eengezinswoningen en 31 appartementen op een unieke locatie. Kies je voor een lekker compacte rijwoning met als extra een tuinkamer, of denk je groot en ga je voor een woning met maar liefst 4 slaapkamers? Hoe jij ook wilt wonen, in Boterbloem vind je zeker een heerlijk thuis dat past bij jouw gezinssituatie, woonwensen en budget. De woningen hebben energielabel A++++, waardoor je € 40.000,- extra kunt lenen en je droomhuis nu nog dichter bij komt.

In de Heemtuinen komt alles samen
Vlaardingen krijgt een geweldige nieuwe plek om te wonen, te leven en te beleven: De Heemtuinen. Een ongekend groen, duurzaam en divers nieuwbouwplan, waar al het goede van het leven samenkomt. Samen met de buurt, de gemeente, de ontwikkelaar en de toekomstige bewoners creëren we een onderscheidende en innovatieve woon- én droomplek die uniek is. Een groene wijk voor mens en dier. Betaalbaar, comfortabel, gezellig en aansprekend. In De Heemtuinen komt alles samen. Voor iedereen!

Wonen in de Heemtuin wordt duurzaam wonen in het groen. De woningen en appartementen komen te liggen in een groene vallei met bomen, struiken, grasvelden en waterpartijen. Het wordt een plek voor mens en dier waar je heerlijk kunt spelen, ontspannen en ontmoeten. In de wijk is aandacht voor circulair bouwen, een hittestressbestendige woonomgeving en tal van slimme oplossingen die het energiegebruik beperken en klimaatadaptie bevorderen. Op die manier ontwikkelen we een wijk die nu al helemaal klaar is voor een schone, leefbare en energiezuinige toekomst.

Heemtuinen Vlaardingen fase 2 De Boterbloem

Vlaardingen

  • Hoekwoning, Appartement, Tussenwoning, Rijwoning
  • 57 - 148 m2 Wonen
  • € 315.000,- tot € 580.000,- v.o.n.

Meld je aan