Ontwikkelingsfase

Bundereiland

Bundereiland

In Reeuwijk-Brug wordt Bundereiland ontwikkeld, een buurtje met 27 woningen gelegen nabij de Reeuwijkse Plassen tussen de Zoutmansweg en de Doggersbanklaan. Timpaan zal in Bundereiland 23 woningen ontwikkelen.

Bundereiland ligt nabij de Reeuwijkse Randweg en is daarmee goed en gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A12 en vanuit Gouda. De locatie ligt op loopafstand van het recent vernieuwde en uitgebreide winkelcentrum Miereakker, waar je terecht kan voor je dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen.
Het stedenbouwkundig plan is op hoofdlijnen gereed en wordt verder uitgewerkt ten behoeve van het maken van een nieuw bestemmingsplan.

In het plan komen enkele sociale beneden-boven-woningen beëindigd met een hoekwoning. twee-onder-een-kap-woningen en vrijstaande woningen. Alle woningen in het plan worden gasloos gerealiseerd. Behalve dat het duurzame woningen worden, wordt er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit, passend bij de uitstraling van de recent gerealiseerde en naast het plangebied gelegen nieuwbouw aan de Doggersbanklaan in Reeuwijk-Brug.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van deze ontwikkeling op de projectwebsite.

Bundereiland

Reeuwijk-Brug

  • Overig
  • 115 - 165 m2 Wonen

Meld je aan