Ontwikkelingsfase

Heemtuinen Vlaardingen

Heemtuinen Vlaardingen

Pionieren in Vlaardingen

Uniek integraal duurzaamheidsplan van woningen: optimalisatie van de ecologische waarden, circulair, modulair, CO2-neutraal, Nul-Op-de-Meter en klimaatadaptief! Met dit plan zetten Timpaan en Heembouw een forse stap voorwaarts in het ontwikkelen, bouwen en wonen van morgen.

De combinatie bestaande uit Timpaan uit Hoofddorp en Heembouw uit Roelofarendsveen hebben samen met KAW architecten, LAP Landscape & Urban Design (landschap en stedenbouw), AW Groep (civiele engineering), Interegion Groep (tendermanagement) en DWA (installatie-advies) de tender gewonnen die de Gemeente Vlaardingen heeft uitgeschreven voor de locatie in Westwijk aan de Frank van Borselenstraat. Het plangebied grenst direct aan het Heempark.

Het project, genaamd De Heemtuinen, omvat 179 woningen, met daarin de humane wijkgedachte sociaal duurzaam wonen en welzijn voor iedereen. Van starters tot senioren, met grondgebonden woningen en appartementen.

De Heemtuinen maakt betaalbaar wonen voor een brede doelgroep mogelijk en zal voorzien in de grote woningbehoefte in Vlaardingen en de Rotterdamse regio.

Verkoop en informatie
Van Herk Nieuwbouw Makelaardij
Oudehoofdplein 4 te Rotterdam
Tel: 010 - 414 7600
E-mail: nieuwbouw@vanherk.nl

Locatie

Pionieren in Vlaardingen is gelegen in Westwijk aan de Frank van Borselenstraat. Het plangebied grenst direct aan het Heempark. Alle voorzieningen die u nodig heeft liggen op loopafstand. Daarnaast zit u met 5 minuten fietsen op de Krabbeplas waar u in de zomer heerlijk kan ontspannen aan de surfplas of een balletje kan slaan op de golfbaan.

Planning
Momenteel wordt er gewerkt aan de planvorming van het gebied. Denk nu aan de voorkant mee met de ontwikkeling van het gebied en schrijf u in via de website www.nieuwbouwinvlaardingen.nl, dan ontvangt u onze nieuwsbrief zodra er meer informatie is over de plannen en planning.

Heemtuinen Vlaardingen

Vlaardingen

  • Vrijstaand, Hoekwoning, Appartement, Tussenwoning, 2-onder-1-kap, Geschakeld, Penthouse, Vrije kavel, (Patio)Bungalow, Maisonnette, Eengezinswoning, Overig, Herenhuis, Rijwoning

Meld je aan