In verkoop / verhuur

Rozenbuurt (Wonen in Zwaag)

Rozenbuurt (Wonen in Zwaag)

Er bloeit iets moois in Zwaag

In het oude dorpshart van Zwaag, waar ooit de kassen van Rozenkweker Balk stonden, bloeit en groeit iets moois: Rozenbuurt. Een groene woonwijk, waar de komende jaren ongeveer 420 nieuwe woningen en appartementen gebouwd gaan worden met voor elk wat wils. Zo komen er rijwoningen, halfvrijstaande woningen, rug aan rug woningen, appartementen en vrijstaande woningen en kavels in verschillende prijsklassen. Voor starters en doorstromers, kleine huishoudens, gezinnen en senioren. Ben jij op zoek naar een fijne nieuwe stek in gezellig Zwaag?

In de eerste fase heb je de keuze uit 6 zeer royale vrijstaande woningen met tal van opties en 23 vrije kavels. Daarnaast zijn er 20 fraaie tweekappers, 13 rijwoningen, 10 bijzondere rug-aan-rug-woningen. Ideaal voor starters of kleine huishoudens. Elke woning is net weer even anders, maar wat ze gemeen hebben is hun moderne vormgeving, complete hoogwaardige afwerking, duurzaamheid en energiezuinigheid. Licht, ruimte en luxe zijn de kernwoorden voor een woning die helemaal bij je past. Van lekker compact tot levensloopbestendig. Fase 1a is nu in verkoop! Kijk op https://www.wonen-zwaag.nl/ voor het actuele aanbod.

Eens in de 2 weken is de Rozenbuurt Verkoopkeet open op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur. Bekijk de maquette, verzamel informatie en bekijk de verkoopbrochures onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. We zien je graag! Locatie: Oostergouw 7 in Zwaag

Rozenbuurt (Wonen in Zwaag)

Zwaag

  • € 340.000,- tot € 1.000.000,- v.o.n.

Meld je aan