De Kleine Weelde - De Kwakel

De Kleine Weelde: een groene enclave aan de rand van De Kwakel.

De Kleine Weelde bestaat uit drie woonvelden, waarvan Veld A en B in samenwerking met NOAHH architecten zijn ontwikkeld. Het zijn de meest innovatieve woningen van Uithoorn en omgeving. Comfortwoningen (met het complete woonprogramma op de begane grond) en eengezinswoningen (waar ook deze mogelijkheid bestaat) in bijzondere architectuur. Op twee verschillende grote en groene kavels zijn in totaal 20 woningen gerealiseerd. Op het veld ernaast heeft Timpaan met vaste bouwpartner Vastbouw 24 betaalbare woningen van het eigen concept de Smartwoning gerealiseerd.

Wil je meer weten?

Mail ons

Of bel 0232 001 600

Heerlijk wonen in een groene omgeving met gelijkgestemden

De woningen zijn in groepjes gebouwd rondom een gezamenlijke binnenplaats die doet denken aan een boerenerf. Samen beschikken de bewoners over meer dan 1.200 m2 groen rondom de woningen. Daarnaast is er gewoon een privétuin aan de achterzijde van de woning. In De Kleine Weelde draait alles om gezond wonen in de groene ruimte en om bijzondere architectuur met een eigentijdse uitstraling.

24 Smartwoningen

Op het veld ernaast zijn 24 Smartwoningen gerealiseerd. De markante rug-aan-rugwoningen zijn ideaal voor starters, senioren en andere kleine huishoudens. Gesitueerd in de groene omgeving van het voormalige kassengebied. Omringd door de karakteristieke sloten en weilanden. Met ruim baan voor heerlijk vrij wonen. 

De woningen zijn opleverd in 2021 en inschrijvers uit de Gemeente Uithoorn hebben voorrang  gekregen bij de toewijzing van deze woningen.

 

Wil je meer weten? We komen graag met je in contact

Vergelijkbare projecten