De Bloemaert - Alkmaar

De Bloemaert is prachtig wonen in het groen, op een steenworp van het centrum van Alkmaar. Er zijn hier tien ruime eengezinswoningen gerealiseerd, samen met zes appartementen voor starters.

De Bloemaert

Nieuwbouwproject De Bloemaert is gerealiseerd op de plek van het voormalige assurantiekantoor Rooker aan de Bloemaertlaan in de wijk De Hoef in Alkmaar. Hier heeft VOF Horizon Ontwikkeling tien grondgebonden eengezinswoningen en zes appartementen ontwikkeld. Het ontwerp voor het project sluit aan op de woningen die al zijn gebouwd in deze wijk, bij De Hoef XL. Het project is in 2021 in verkoop gegaan.

De tien ruime eengezinswoningen hebben drie volwaardige woonlagen en beschikken standaard al over vier grote slaapkamers. De eengezinswoningen beschikken over een achtertuin met berging.

De zes appartementen hebben aan de voorzijde een eigen buitenruimte in de vorm van een inpandig terras of balkon. De appartementen hebben zicht op de historisch herkenbare molen en de Houtvaart waar zomers recreatief waterverkeer te zien is.

Iedere woning beschikt over één of twee eigen parkeerplaatsen in het groene achtergebied.

VOF Horizon Ontwikkeling is een samenwerkingsverband van Timpaan uit Hoofddorp en Bot Bouw uit Heerhugowaard. In deze samenwerking zijn eerder in deze wijk de voormalige schoollocaties aan de Jan de Heemstraat en Bergerweg herontwikkeld en de plannen Hoevervaart, Hoef XL en Bergerveste gerealiseerd.

Wil je meer weten?

Mail ons

Of bel 0232 001 600

Prachtig wonen op een steenworp van het centrum van Alkmaar

Vergelijkbare projecten