In verkoop / verhuur

Tuindorp Hillegom - BEBO's

Tuindorp Hillegom - BEBO's

In de eerste verkoopfase van Tuindorp Hillegom vindt je 10 beneden- en bovenwoningen (bebo's), die juridisch gezien appartementsrechten hebben. De woningen maken onderdeel uit van het appartementencomplex De Schijnwerper. En vormen met de 32 naastgelegen appartementen samen één Vereniging van Eigenaars.

Mooi uitzicht

De tweelaagse woningen zijn er in twee verschillende varianten. De benedenwoning betreft type Tweelaagse Tuinwoning. De bovenwoning betreft type Tweelaagse Moderne Mansardekap. Beide typen beschikken over een woonlaag met keuken en woonkamer en erboven twee slaapkamers en een badkamer. Type Tweelaagse Mansardekap (de bovenwoning) is per lift bereikbaar met een galerij aan de noordzijde van het gebouw.

Tuindorp Hillegom

Tuindorp Hillegom bestaat in totaal uit circa 283 woningen met een Tuindorps karakter, die in uitstraling goed passen bij de bestaande en naastgelegen wijk Patrimonium.

De eerste fase is nu verkoop en bestaat uit 63 eengezinswoningen van 105m2 tot 138m2, 32 appartementen van 58m2 tot 63m2 en 10 beneden- en bovenwoningen van 98m2.

Je vindt de prijslijst, het magazine, de toelichtingen over de toewijzingsprocedure en de verkooptekeningen op de downloadspagina van de website www.tuindorp-hillegom.nl

De inschrijftermijn loopt tot 21 mei 2024 09:00 uur. De volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen maakt niet uit, zolang ze maar in de inschrijftermijn zijn binnengekomen.

Tuindorp Hillegom - BEBO's

Hillegom

  • Benedenwoning, Bovenwoning
  • 98 - 98 m2 Wonen
  • € 333.000,- tot € 333.000,- v.o.n.

Meld je aan