Ontwikkelingsfase

Gildestraat Heerhugowaard

Gildestraat Heerhugowaard

Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan werkt aan een nieuwbouwplan aan de Gildestraat in Heerhugowaard, waar zij een woontoren met circa 130 woningen voor haar rekening neemt. Burgemeester en wethouders van Gemeente Dijk en Waard hebben in 2023 groen licht gegeven voor de voorbereiding van de herontwikkeling van het gebied, dat deel uitmaakt van het Stationskwartier.

Project

De woontoren wordt een eigentijds gebouw waarin ook aan de menselijke maat is gedacht. Ontmoeting staat centraal: er zijn veel gemeenschappelijke ruimtes, waar bijvoorbeeld samen getuinierd kan worden. Timpaan verwacht dat de toekomstige bewoners een goede mix zal zijn van jong en oud. Hier woon je echt samen met je buren. Het buurtgevoel dat normaliter vooral wordt gevonden in straten met eengezinswoningen, krijgt hier ‘verticaal’ vorm. Dit zorgt voor een bijzondere woonkwaliteit en gemeenschapszin. De begane grond heeft een commerciële functie, waar een passende invulling voor wordt gezocht.

Proces

Op dit moment verkennen we de woonwensen van geïnteresseerden. De verdere planning is op dit moment nog niet bekend. Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Gildestraat Heerhugowaard

Heerhugowaard

  • Appartement, Penthouse

Meld je aan