In verkoop / verhuur

Heemtuinen Vlaardingen fase 1 De Klaproos

Heemtuinen Vlaardingen fase 1 De Klaproos
De Klaproos, de eerste fase van de Heemtuinen, is nu in verkoop! De 70 woningen zijn onder te verdelen in drie verschillende types; grondgebonden woningen met een eigen tuin en een royaal terras, appartementen met een groot woningbreed balkon op het zuiden en grote appartementen midden in de groene oase van het project. Op www.heemtuinen.nl kun je per bouwnummer de belangrijkste specificaties terugvinden. 

De Heemtuinen wordt een wijk waar je naast en samen met elkaar woont en leeft. Het is fijn als je je buren kent, elkaar groet en elkaar kunt ontmoeten in je eigen woonomgeving. Dat kan in de gezamenlijke woonkamer. Een plek waar de bewoners van De Heemtuinen elkaar opzoeken, een kop koffie drinken, huiswerk maken of een feestje geven. Ook komt er een gezamenlijke slaapkamer die te huur is. Handig als je onverwacht bezoek hebt dat graag wil blijven slapen. Ook handig is De Heemtuinen Deelauto en de pakketkast in het gebouw waarin bezorgers jouw pakketje kunnen achterlaten. Je hoeft dus nooit meer thuis te blijven al je iets hebt online hebt besteld.

Verkoop en informatie
Van Herk Nieuwbouwmakelaars
Oudehoofdplein 4 te Rotterdam
Tel: 010 - 414 7600
E-mail: nieuwbouw@vanherk.nl

De Witte Garantiemakelaars
Korte Hoogstraat 4A
3131 BK, Vlaardingen
010 434 3844
E-mail: dewitte@garantiemakelaar.nl

Locatie
Pionieren in Vlaardingen is gelegen in Westwijk aan de Frank van Borselenstraat. Het plangebied grenst direct aan het Heempark. Alle voorzieningen die u nodig heeft liggen op loopafstand. Daarnaast zit u met 5 minuten fietsen op de Krabbeplas waar u in de zomer heerlijk kan ontspannen aan de surfplas of een balletje kan slaan op de golfbaan.
 

Heemtuinen Vlaardingen fase 1 De Klaproos

Vlaardingen

  • Hoekwoning, Appartement, Tussenwoning, Overig, Rijwoning
  • 63 - 163 m2 Wonen
  • € 297.500,- tot € 547.500,- v.o.n.

Meld je aan