Ontwikkelingsfase

Viersteeg

Viersteeg

Aan de zuidzijde van Vuursteeglaan in Lisse heeft projectontwikkelaar Timpaan het voornemen een nieuw woningbouwproject van 82 woningen te realiseren dat aansluit op de woonwensen van de geïnteresseerden en ontwikkeld wordt met respect voor haar omgeving. In het project zit 25% sociale huurappartementen en 35% beneden- en bovenwoningen bestemd voor het middensegment, waaronder levensloopbestendige benedenwoningen. Daarnaast omvat het plan rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Waarvan een deel van de vrijstaande woningen ook levensloopbestendig uitgevoerd gaan worden. Het wordt een mooie mix waar voor iedereen een nieuw thuis mogelijk is. Voor starters, gezinnen en senioren.

De Vuursteeglaan ligt mooi gelegen aan de rand van Lisse, maar met de voorzieningen van het centrum nog steeds om de hoek. Heb je interesse in wonen in dit plan? Of wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Viersteeg

Lisse

  • Vrijstaand, Hoekwoning, Appartement, Tussenwoning, 2-onder-1-kap, Geschakeld, (Patio)Bungalow, Maisonnette, Eengezinswoning, Overig, Herenhuis, Rijwoning
  • 40 - 175 m2 Wonen

Meld je aan