Start verkoop / verhuur

Pioenhof

Pioenhof

De verkoop van Pioenhof is gestart op 8 maart. Je kunt nu alle verkoopstukken inzien en je definitief inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur via de website www.pioenhof.nl

In Hensbroek in de gemeente Koggenland wordt de komende jaren een woonwijk met 46 woningen ontwikkeld door Timpaan in samenspraak met de gemeente en met de omgeving. De locatie ligt naast de Roodeswerf en het sportcomplex van Apollo ’68.

Na vele jaren wordt er eindelijk weer gebouwd in Hensbroek. We voorzien in alle woningbehoeftes door ons diverse aanbod van woningen. Timpaan ontwikkelt er een bijzonder divers project met 46 nieuwbouwwoningen: Smartwoningen, sociale huurwoningen, rijwoningen, levensloopbestendige woningen (met de bad- en slaapkamer op de begane grond) , twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen en een aantal vrije kavels.

Bij de toewijzing van de woningen krijgen inwoners van Hensbroek voorrang. Mochten er niet genoeg kandidaat-kopers zijn uit Hensbroek zelf, hebben inschrijvers die in de rest van de gemeente Koggeland wonen voorrang. Mochten dat ook niet genoeg geschikte kandidaten zijn, worden de woningen toegewezen aan inschrijvers buiten de gemeente Koggeland. Meer informatie over de toewijzingseisen wordt bij de start van de verkoop bekendgemaakt.

Pioenhof

Hensbroek

  • Vrijstaand, Hoekwoning, Tussenwoning, 2-onder-1-kap, Geschakeld, Eengezinswoning, Rijwoning
  • 112 - 189 m2 Wonen
  • 122 - 719 m3 Kavel
  • € 264.500,- tot € 725.000,- v.o.n.

Meld je aan