In verkoop / verhuur

De Koolvlinder

De Koolvlinder

Heb je verhuisplannen en een voorkeur voor een twee-onder-een-kapwoning? Een woning die ruim, comfortabel en duurzaam is, gelegen aan de rand van Noord-Scharwoude? Die kans krijg je nu. In nieuwbouwproject ‘De Koolvlinder’ zijn nu zes twee-onder-één-kapwoningen met drie woonlagen in verkoop gebracht. Met hun traditionele bouwstijl en karakteristieke architectuur sluiten de woningen goed aan bij De Koolvlinder.

Bouwplan “De Koolvlinder” te Noord-Scharwoude in de gemeente Langedijk wordt een nieuwe woonwijk met 25 energiezuinige koopwoningen. Het gaat om 4 types, waaronder twee- en drie-onder-een-kapwoningen en diverse rijwoningen. De (gasloze) woningen hebben een landelijke uitstraling met een verwijzing naar de kolenschuren van weleer. Alle woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsnormen. Altijd heerlijk comfortabel in je huis met triple glas, overal vloerverwarming, die warm in de winter en koel in de zomer is. “De Koolvlinder” ligt nabij de Spoorstraat, tussen de dorpskernen van Noord-Scharwoude en Oudkarspel. Het betreft een dorpse setting op circa 10 minuten autorijden van Heerhugowaard.

Het vernieuwende duurzaam zit hem niet alleen in de opwekking van elektra via de zonnepanelen, maar ook in het bouwsysteem: De woningen worden uitgevoerd met zoveel mogelijk hout als bouwmateriaal. Houtbouw heeft diverse voordelen. Zo slaan houten gebouwen CO2 op en is het materiaal oneindig hernieuwbaar. Hout is licht van gewicht, makkelijk verwerkbaar en het zorgt voor een duurzame, gezonde en prettige leefomgeving.

De naam Koolvlinder vormt een link naar de historie van dit gebied, waarin de koolteelt een hoofdrol speelde en de naam Spoorstraat ook een overblijfsel van is. De nieuwe wijk wordt een echt buurtje met 25 koopwoningen. Kleinschalig, ruim van opzet en met veel groen. Mooi gesitueerd aan het dorpsbos. Met 2 supermarkten op loopafstand. En vernieuwend duurzaam. De omgeving staat bekend door de talloze fraaie lintdorpen, volop natuurschoon en recreatievoorzieningen. Binnen minder dan 25 auto-minuten ben je op het strand. Daarnaast natuurlijk legio mogelijkheden voor heerlijk fietsen, wandelen of varen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

De Koolvlinder

Langedijk

  • Hoekwoning, Tussenwoning, 2-onder-1-kap, Rijwoning
  • 75 - 139 m2 Wonen
  • 78 - 324 m3 Kavel
  • € 240.000,- tot € 597.500,- v.o.n.

Meld je aan