In verkoop / verhuur

Tuindorp Hillegom

Tuindorp Hillegom
Tuindorp Hillegom bestaat in totaal uit circa 283 woningen met een Tuindorps karakter, die in uitstraling goed passen bij de bestaande en naastgelegen wijk Patrimonium.

De eerste fase is nu verkoop en bestaat uit 63 eengezinswoningen van 105m2 tot 138m2, 32 appartementen van 58m2 tot 63m2 en 10 beneden- en bovenwoningen van 98m2.

Je vindt de prijslijst, het magazine, de toelichtingen over de toewijzingsprocedure en de verkooptekeningen op de downloadspagina van de website www.tuindorp-hillegom.nl

De inschrijftermijn loopt tot 21 mei 2024 09:00 uur. De volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen maakt niet uit, zolang ze maar in de inschrijftermijn zijn binnengekomen.
 
Wonen in een Tuindorp

Ons plan voor de voormalige SIZO sportvelden is geïnspireerd op en door de directe omgeving. We richten ons op versterking en benutting van de bestaande landschappelijke structuren en nemen het wijkje Patrimonium als inspiratie voor stedenbouw en architectuur.
Wij omarmen het gedachtegoed van het tuindorp voor Tuindorp Hillegom in zowel structuur, stedenbouwkundige opzet als architectuur en maken daarmee een moderne uitbreiding aan Patrimonium die de enclave meer robuustheid en kwaliteit geeft.

Tuindorp Hillegom is een project van vastgoedontwikkelaars Timpaan uit Hoofddorp en UBA Projectontwikkeling uit Uithoorn, samenwerkend onder de naam VOF SIZO Ontwikkeling.

Tuindorp Hillegom

Hillegom

  • Hoekwoning, Appartement, Tussenwoning, Maisonnette, Eengezinswoning
  • 40 - 138 m2 Wonen
  • 90 - 151 m3 Kavel
  • € 222.000,- tot € 599.000,- v.o.n.

Meld je aan