In verkoop / verhuur, in aanbouw

De Linde III

De Linde III

Zuiderloo is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling aan de zuidelijke rand van Heiloo. Ontwikkelaar Timpaan heeft hier reeds de plandelen De Linde I en II, De Linde Exclusief en De Linde Zuid gerealiseerd. In totaal realiseert Timpaan hier ca. 275 woningen.

Zuiderloo is een ruim opgezette nieuwbouwwijk met een gevarieerd straatbeeld. Een prachtige wijk krijgt vorm. Hier ontstaat een kindvriendelijke, duurzame, groene wijk met het strand en de duinen heel dichtbij. Een heerlijke plek om te wonen. Het nieuwe plandeel “De Linde III” past hier naadloos in.

“De Linde III” telt 1 villa, 18 eengezinswoningen en 10 Smartwoningen. Gesitueerd aan de Hoek Vennewatersweg en Haagbeuk, de zuidkant van Zuiderloo. Het karakter van dit nieuwe plandeel valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. Het geliefde ‘wonen in een buurtje’ kan hier prima aarden. De villa, 18 eengezinswoningen 10 Smartwoningen krijgen een ruimtelijke opzet. Gecombineerd met een strakke, moderne architectuur met speelse variatie in vorm en kleur bij de eengezinswoningen. Dit afgewisseld met diverse typen tuinen en openbaar groen met bomen. Goed voor een gemoedelijk sfeer, waar je je snel thuisvoelt. Van harte welkom!

Heiloo is van oudsher gewild om te wonen. Rijke burgers en regenten van Amsterdam lieten hier een paar eeuwen geleden terug al fraaie buitenhuizen bouwen om van de schone lucht en natuur te genieten. Anno nu geeft “De Linde III” een sfeervolle en eigentijdse invulling van dit plaatje. Ruim van opzet. Met wonen en parkeren duidelijk gescheiden. Rustiek om te wonen. Inclusief een plantsoen waar de kinderen veilig een balletje kunnen trappen. Gezellig in je eigen buurtje. Plus een gasloze en duurzame invulling van het wonen. Klaar voor de toekomst.

Door je hier aan te melden word je op de hoogte gehouden over dit project en kun je je inschrijven voor een woning.

Heb je vragen? Neem contact op met Kuyper & Blom Makelaars: 072 – 5322420 / info@kbmakelaars.nl

De Linde III

Heiloo

  • Vrijstaand, Hoekwoning, Tussenwoning, Overig
  • 68 - 179 m2 Wonen
  • € 248.000,- tot € 859.000,- v.o.n.

Meld je aan