In verkoop / verhuur, in aanbouw

Binnenrijk De Riede

Binnenrijk De Riede

Een van de duurzaamste woonwijken van Nederland

Binnenrijk is de nieuwste en bijzonderste buurt in Ridderkerk. Het gebied dat voorheen Driehoek Het Zand heette, noemen wij vol trots Binnenrijk: een besloten, schitterend groen binnengebied met daarin ruim opgezette, zeer duurzame, kwalitatief hoogwaardig afgewerkte eengezinswoningen en appartementen in een moderne architectuur. Natuurlijk stuk voor stuk gasloos en energiezuinig door verschillende slimme toepassingen. Vanuit uw woning stapt u zó het groene park in. De eengezinswoningen hebben daarnaast ook nog eens een heerlijke privé-tuin en/of terras!
Binnenrijk. Buiten voor de deur.

Driehoek Het Zand in Ridderkerk is het driehoekige plangebied tussen de Vlietlaan, de Erasmuslaan en de Hugo de Grootlaan in de wijk Drievliet-Het Zand. Dit gebied verandert in de komende tijd in één van de duurzaamste woonwijken in Nederland, waar u kunt wonen in een parkachtige omgeving, dichtbij de voorzieningen en met het openbaar vervoer voor de deur.

Energiezuinige appartementen, eengezinswoningen en een sportzaal

In het park komen drie fraai vormgegeven gebouwen waarin naast energiezuinige appartementen en eengezinswoningen met tuin en terras ook sportfaciliteiten zijn ondergebracht. Daarnaast biedt de nieuwe buurt een buitensportveld en een ontmoetingsplek. In Binnenrijk komen 133 woningen.

Start verkoop

Het eerste gebouw, De Riede, is in oktober 2020 in verkoop gegaan. Het volgende gebouw, De Gere, gaat na de zomer 2021 in verkoop. Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Binnenrijk De Riede

Ridderkerk

  • Hoekwoning, Appartement, Tussenwoning, Eengezinswoning
  • 69 - 158 m2 Wonen
  • € 270.500,- tot € 539.500,- v.o.n.

Meld je aan