Array

Over ons

Iedereen verdient een (t)huis

Wonen is een van de belangrijkste maatschappelijke opgaven van deze tijd. Het tekort aan woningen is groot, in het bijzonder betaalbare koopwoningen. Als maatschappelijk betrokken gebiedsontwikkelaar richt Timpaan zich op eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten in middelgrote gemeenten en stedelijke omgevingen. Wij willen betaalbaar wonen bereikbaar maken voor iedereen. Daarbij hebben we speciale aandacht voor middeninkomens en doelgroepen als starters, senioren en zorgbehoevenden.

Voor Timpaan gaat wonen over meer dan de woning alleen. We investeren veel in een aantrekkelijke en gezonde woonomgeving. We maken ons sterk voor woonwijken die efficiënt omgaan met materiaalstromen en duurzaam zijn binnen de natuurlijke grenzen van de aarde. Daarnaast kijken we naar een gebied vanuit de behoefte van toekomstige bewoners. Op basis van gevoel en ervaring, én onderbouwd door studies en in samenwerking met de juiste partners. Met creatieve concepten en sterke architectuur willen we de samenhang en communities in de wijk versterken en een aangenaam decor voor het leven creëren.

Timpaan is dertig jaar geleden ontstaan vanuit een woningcorporatie. We omarmen ons DNA als maatschappelijk betrokken organisatie. Timpaan is een stichting. Winst gaat niet naar aandeelhouders maar is een middel om te investeren in onze projecten en idealen. Om bijzondere kwaliteit toe te voegen aan een gebied, maar ook om betaalbaar wonen mogelijk te maken. Naast dat Timpaan betaalbare koopwoningen ontwikkelt, beschikken we over een fonds voor betaalbare middenhuurwoningen.

Timpaan is een compacte organisatie van professionals in vastgoed- en gebiedsontwikkeling, opererend vanuit Hoofddorp. Solide en toekomstgericht, met een scherp oog voor de maatschappelijke opgave die er ligt. Samen met onze partners, met wie we vaak al jarenlang samenwerken. Open en aanspreekbaar. Oprechte aandacht voor de samenleving, de bewoners en de omgeving waarin we werken. Zo maken we het mogelijk.

Contactgegevens

Nieuwsbrief ontvangen?
Laat het ons weten.

Contact

Timpaan Hoofddorp BV

Postbus 3097
2130 KB Hoofddorp

Telefoon: 0232 001 600

Volg ons op de social media