Centraal in Hoofddorp liggen op de hoek van de Burgermeester van Stamplein en de Hoofdweg de twee luxe wooncomplexen van Portale met in totaal 63 luxe vrije sector huurappartementen. De huurprijzen liggen tussen € 855,- en € 1.085,- per maand inclusief een parkeerplaats.

Beide gebouwen zijn van klassieke bouwstenen architectuur en beschikken in totaal over 63 driekamerappartementen, verdeeld over respectievelijk acht verdiepingen (40 woningen) en vijf verdiepingen (23 woningen). De twee appartementengebouwen zijn met elkaar verbonden via de gemeenschappelijke parkeergarage op de begane grond.

De appartementen zijn tussen 86 m² en 99 m² groot en beschikken over een balkon van gemiddeld 8 m² of een terras tussen de 18 m2 en 25 m2.

Sinds de Protestants Christelijke Stichting Ouderenzorg Haarlemmermeer (PCSOH) en ontwikkelaar Portale 1 in 2013 de handen ineen sloegen, is gewerkt aan een ontwerp dat meer is gericht op senioren, hoewel de appartementen zeker ook geschikt zijn voor jonge mensen.

Wonen in Portale betekent wonen in een comfortabel appartement met een fraai uitzicht, gelegen aan het centrum van Hoofddorp.

63 woningen