Klassiek ontmoet modern wooncomfort

Bij de Brink in Baarn is Onder de Linden gerealiseerd. Een uniek nieuwbouwplan met een stijlvolle stadsvilla, vier stadsappartementen en zeven sfeervolle hofwoningen, gegroepeerd rond een hof.

Onder de Linden is een rustige en min of meer besloten woonomgeving met een geheel eigen en authentieke sfeer. Het biedt een gevarieerd woningaanbod wat betreft grootte en koopsom. Zowel gezinnen, twee-persoons huishoudens, starters en senioren kunnen hier het huis van hun dromen vinden.

De Locatie

De ligging van Onder de Linden in het centrum van Baarn is bijzonder mooi maar ook heel praktisch. Winkels vindt u om de hoek van uw deur, net als cafeetjes en restaurants.
Binnen enkele kilometers vindt u de provinciale wegen en op 5 minuten de A1 voor een snelle verbinding naar alle omliggende steden.
Met het Openbaar vervoer vanaf het NS station Baarn reist u naar grote steden als Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

In de omgeving van Baarn vindt u prachtige bossen en water waar u van de natuur kunt genieten.

Stedenbouw en architectuur

Kenmerkend aan het plan is de stijlvolle architectuur met een hedendaags wooncomfort. Klassieke stijlelementen zijn duidelijk aanwezig en onderscheiden het plan van hedendaagse nieuwbouw.

Achter de de klassieke architectuur schuilt hedendaags comfort. Onder de nieuwbouw ligt een kelder met parkeergelegenheid met 17 parkeerplaatsen, voor de bewoners en voor iedere woning een eigen berging (behalve bij bouwnummer 1A). U kunt met de trap of lift naar de entree van uw woning.
De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau met kunststof buitenkozijnen met hoogwaardig hang- en sluitwerk, een complete betegelde badkamer voorzien van sanitair in de kleur wit, het separate toilet wordt voorzien van een zwevend wandtoilet.
De gevels worden opgetrokken uit kwalitatief hoogwaardige handvorm steen in warm roodbruin, antraciet en wit gekeimd. De daken worden voorzien van antracietkleurige keramische dakpannen en de dakkapellen worden uitgevoerd in hout. Kwalitatief hoogwaardige materialen die ook in de toekomst hun fraaie aanzien behouden.

Stand van zaken

Aannemer Bot en Van der Ham uit Meerkerk heeft het project gerealiseerd.

Blijf op de hoogte

Meer informatie is ook te vinden op de website http://www.onderdelindenbaarn.nl/

Blijf ook via social media op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project Onder de Linden door ons te ‘liken’ op Facebook: https://www.facebook.com/OnderDeLindenBaarn

12 woningen
Aannemer: Bot & Van der Ham
Architect: Van Manen