Op de kruising van de Lisserweg en Lisserbroekerweg heeft Timpaan het voorlopig laatste nieuwbouwproject in Lisserbroek gerealiseerd. Lisserbroek is een klein dorp in de gemeente Haarlemmermeer. Het dorp ligt in het zuidwesten van de Haarlemmermeer, tegen de grens met Zuid-Holland. Lisserbroek grenst aan Lisse, en is verder omgeven door Abbenes, Nieuw-Vennep, Beinsdorp en Buitenkaag.

Het project Lisserveld omvat 16 twee-onder-één-kapwoningen, 16 appartementen en 36 grondgebonden starterswoningen en 2 eengezinswoningen. De appartementen zijn ontworpen door Joost Valk Architectuur te Nieuw Vennep, de twee-onder-één-kap woningen zijn ontworpen door Tordoir Van den Berg Architecten te Hoofddorp. De Timpaan Verandawoning® is een eigen ontwikkeling. De starterswoningen zijn verkocht met ongekend lage vrij-op-naamprijzen vanaf € 99.500,–.

Op 13 mei 2009 zijn alle woningen op feestelijke wijze opgeleverd. Bekijk hieronder nieuwsitems over het project Lisserveld bij het NOS Journaal, RTL Nieuws en Nu.nl, of luister naar een item op Radio 1.

70 woningen
Architect: Han Assink – Timpaan – Joost Valk Architectuur – Tordoir Van den Berg Architecten