Aan het Triangel Stratingplantsoen te Velsen-Noord ontwikkelde Timpaan een nieuwbouwproject met daarin 45 woningen. Er zijn zes twee-onder-een-kapwoningen bestemd voor de verkoop. Daarnaast komen er in het project 39 appartementen, bestemd voor de middeldure verhuur.

Zes woningen, toch allemaal anders

De zes royale twee-onder-een-kapwoningen zijn in de basis al heel compleet en waren helemaal aan te passen aan de persoonlijke woonwensen van de kopers. Zoals een dakkapel, een uitbouw aan de tuinzijde, of een erker aan de straatzijde. De zes twee onder-een-kapwoningen, die per twee aan elkaar gespiegeld zijn, zijn in de basis gelijk aan elkaar. Toch zijn er twee woningtypen die op een aantal punten van elkaar verschillen. Zo hebben de bouwnummers 1 t/m 4 een aangebouwde stenen garage. De bouwnummers 5 en 6 hebben een losstaande berging en standaard een dakkapel aan de tuinzijde. Ook de tuinen zijn allemaal net even anders qua oppervlak.

Architectuur

Jaren ’30, maar dan toch helemaal van deze tijd; zo kun je de architectuur van de woningen het best omschrijven. Ze hebben een zogenaamd schilddak, dat vooral in de jaren ’30 van de vorige eeuw veel werd toegepast. Het lichte metselwerk van de gevels, met daarin opvallende horizontale accenten en fraaie glaspartijen, zorgt ervoor dat de woningen helemaal van deze tijd zijn. Van buiten, maar zeker ook van binnen.

Indeling

Dankzij de zijentree ontstaat er een speels ingedeelde begane grond met woonkamer aan de straatzijde en een tuingerichte open keuken. Op de verdieping vind je de badkamer met douche, wastafel en de mogelijkheid voor een ligbad, een separaat tweede toilet en drie slaapkamers. De zolder is vrij indeelbaar en heerlijk ruim, ook dankzij de hoge kap.

Duurzaam

Je woning in Duinvliet is nu al helemaal klaar voor een duurzame toekomst. Uiteraard wordt de woning volledig gasloos opgeleverd. De EPC van de woningen is 0,2, dit is lager (en dus duurzamer) dan de wettelijke eis van 0,4 ten tijde van de ontwikkeling. Verwarming en koeling gebeurt met behulp van een waterpompsysteem en je elektriciteit wordt opgewekt door in het dak gelegen zonnepanelen.

Centrale ligging

Duinvliet ligt geweldig: dichtbij de duinen het strand en de zee. Maar ook op een steenworp afstand van de haven en het poldergebied. Winkels vind je op loopafstand, bushaltes en het NS Station Beverwijk zijn in de buurt. Jouw nieuwe thuis is daarnaast gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A22 richting Alkmaar en Haarlem.

Start verkoop: 16 maart 2020