Operawijk

Op de vinexlocatie Getsewoud heeft vof Jacobswoud op deelplan 13 het appartementencomplex ‘Nabucco’ gerealiseerd. Nabucco bevat 22 appartementen en één penthouse. Hiernaast zijn er 36 singelwoningen gerealiseerd. Tevens zijn er 319 koopwoningen gebouwd onder de naam “Vlinderwijk”. De wijk biedt moderne woningen met de allure van de dertiger jaren. Vrij-op-naamprijzen vanaf € 110.000,–.

Stijlvolle 30-er jaren woningen
Het grootste gedeelte bestaat uit de stijlvolle 30er jaren woningen waarin het klassieke woongenot tot uiting komt. De woningen kenmerken zich door grote woonkamers, traditionele erkers en dakkapellen.

Grachtenpanden
Deze zeer ruime woningen liggen aan het water en wijkpark en hebben ieder een eigen identiteit gekregen, die gevormd wordt door een steeds weer andere gevel en een rijke detaillering. De woningen bieden de consument een hoge flexibiliteit in het gebruik van de woningen. Deze lenen zich bij uitstek voor het combineren van wonen en werken aan huis.

Stijlvolle appartementen
Diverse entreepartijen verlenen toegang tot dit exclusieve, kleinschalige appartementencomplex met 22 stijlvolle appartementen en een penthouse. Het appartementengebouw is naast de grachtenwoningen aan de brede watersingel als “finale” van deelplan 13 gerealiseerd.

Oplevering: 2001-2002.

41 woningen
Aannemer: Regiobouw Haarlemmermeer
Architect: Engel Architecten – Timpaan