Klein maar fijn; dat is Rijnsaterwoude. Een pareltje aan het Braassemermeer en een prachtige woonomgeving voor echte buitenmensen. De lucht is er elke dag anders, het water kabbelt tegen de kade en de wind waait je hoofd leeg.

Op deze geweldige plek, midden in Het Groene Hart, verrijzen de Zeven Meesters. Zeven riante vrijstaande woningen op kavels tot 490 m2, vernoemd naar de Hollandse Meesters Vincent van Gogh en Johannes Vermeer. Het project is een ontwikkeling van V.O.F. Jacobswoud, een samenwerking van Timpaan Hoofddorp en Slokker Vastgoed.

Luxueus wonen in het Groene Hart

Rijnsaterwoude is een heerlijke plek om te wonen. Dit dorp in de gemeente Kaag en Braassem telt ongeveer 1.300 inwoners en ligt parallel aan de provinciale weg N207 ten noorden van Alphen aan den Rijn. Rijnsaterwoude ligt zeer centraal in Het Groene Hart en dicht bij de A4. Binnen 30 autominuten ben je in Amsterdam, Schiphol of Leiden.

Maak al je woonwensen werkelijkheid

In de Zeven Meesters kun je al je woonwensen werkelijkheid laten worden. De royale vrijstaande woningen hebben woonoppervlaktes tot maar liefst 161m2, een verfijnde architectuur, grote tuinen en zijn duurzaam. En dat alles in het oer-Hollandse landschap van Het Groene Hart, op een van de mooiste en meest centrale plekken van Nederland.

Creëer je eigen droomwoning

De Zeven Meesters komen uit de collectie van ThuisinBouwen uit Meerkerk. In de basis zijn het al zeer complete woningen, maar je hebt volop mogelijkheden om je nieuwe thuis helemaal op maat en smaak samen te stellen.

Duurzaam en energiezuinig

Alle woningen worden gasloos opgeleverd. Daarnaast hebben ze een warmwaterboiler van 180 liter, energiezuinige vloerverwarming, een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. De complete energieinstallatie wordt aangeboden in de vorm van een membership. Je wordt dus volledig ontzorgd op het gebied van je energiehuishouding. Met als extra voordeel dat je energiekosten blijvend laag zijn, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu.

Start verkoop: maart 2020