Het project ‘De Hoef XL’, fraai gelegen in wijk De Hoef aan de oude trekvaart tussen Alkmaar en Egmond, biedt alles wat u zich op woongebied kunt wensen.Alkmaar is niet alleen een prachtige stad om in te wonen. Het is ook een stad om in te leven!

Wat dacht u van de fraaie historische binnenstad met zijn vele monumenten en pittoreske straatjes en pleinen met leuke winkels, gezellige eetgelegenheden en kroegjes? Je komt altijd wel iemand tegen bij het shoppen of op één van de vele terrassen op het Waagplein.

En dan al die evenementen die Alkmaar rijk is, zoals Kaeskoppenstad, de Wandel4daagse, Culinair Plaza, de viering op 8 oktober van ‘Alkmaar Ontzet’ en natuurlijk onze beroemde kaasmarkt. Ook biedt Alkmaar veel voorzieningen op het gebied van onderwijs, zorg, recreatie en sport. Met een ijsbaan, een wieler- en een voetbalstadion en nog veel meer sportvoorzieningen en actieve sportverenigingen kunt u op allerlei manieren lekker sportief en gezond bezig zijn.

En mocht door dit alles de stad u toch even te veel worden, dan kunt u voor uw rust en ontspanning terecht in de groene omgeving van Alkmaar. Polders, bos, zee, strand en duinen, het is allemaal vlakbij. Met pal voor uw deur de Hoevervaart, de historische vaarroute door de schilderachtige Egmondermeerpolder.

Kortom: Alkmaar is gewoon een prachtstad!

35 woningen
Aannemer: Bot BouwGroep