Landelijk wonen nabij de stad

Algemeen

Villapark Uithofslaan bij Den Haag is verrassend landelijk en groen tot aan zee. Timpaan ontwikkelt 26 van de in totaal 66 kavels in het Villapark Uithofslaan onder de naam Abdis Haghe. Het project bestaat uit royale bouwkavels in een luxe woonwijk. De kavels bieden volop mogelijkheden voor exclusieve woonwensen. Het woonaanbod bestaat uit twee vrijstaande woningen, 12 tussenwoningen en 12 hoekwoningen.
Bijzonder aan dit project is de keuzevrijheid en ruime mate van personalisatie van de woningen. De woningen hebben een plattegrond, die naar eigen idee aangepast kunnen worden. Tot de opties behoren daarnaast onder andere het plaatsen van dakkapel(len), het realiseren van een uitbouw.

Locatie

Abdis Haghe is gelegen aan de zuidwest kant van Den Haag, in de groene, ecologische zone tussen de stad en het kassengebied van het Westland nabij Wateringen. Scholen bevinden zich in de nabije omgeving, voor de boodschappen kunt u terecht in de nabijgelegen dorpen Poeldijk of Wateringen, winkelcentrum In de Boogaard en op de Leyweg. Het recreatiegebied Madestein ligt om de hoek, net als natuurgebied en recreatiecentrum De Uithof. Liever naar de binnenstad? De bushalte is om de hoek en via de N211 bereikt u snel de snelweg.

24 tussen- en hoekwoningen
De architectuur van deze woningen springt meteen in het oog: modern met een klassieke twist.
De woningen bestaan uit drie woonlagen, welke naar eigen wens in te delen zijn. Zowel voor als achter wordt er een tuin gerealiseerd. Hier vindt u dus altijd wel een plekje in de zon!

Twee vrijstaande woningen
Maak kennis met deze twee pareltjes: duurzaam en volledig aan te passen aan uw wensen. Deze vrijstaande woningen, volledig bedekt met zonnepanelen, zijn ontwikkeld door Vibes Building Engineers.
Hun doel was een energie-neutrale woning ontwerpen tegen een zeer marktconforme prijs. De bijzondere constructie maakt deze woningen ook nog eens heel flexibel en levensloopbestendig. Ze kunnen dus meegroeien met de wensen van de bewoners.
De vrijstaande woningen bestaan uit drie verdiepingen en zijn, net als de overige woningen, volledig aan te passen aan uw gezinssituatie.

Stand van zaken

Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd.

Volg het project op Twitter: https://twitter.com/AbdisHaghe

‘Like’ het project op Facebook: https://www.facebook.com/abdishaghe

26 woningen