Aan ’t Park, Vijfhuizen

In het dorp Vijfhuizen ontwikkelde Timpaan een prachtig nieuwbouwplan met 44 woningen. Het programma is zeer divers en gericht op verschillende doelgroepen. Het plan bestaat uit 20 Timpaan Verandawoningen® voor starters, 10 twee-onder-één-kapwoningen, 8 eengezinswoningen en 6 gemakswoningen. Kortom, Aan ‘t Park is weer een typisch Timpaan project. Doordacht, ruim opgezet, met heel veel kwaliteit en ook heel bereikbaar.

De locatie
De locatie is gelegen aan de straat “Jack Sharp Park” nabij de Fuikweg in Vijfhuizen.

Stedenbouw en architectuur
Een bijzonder en kleinschalig plan, want hier creërden wij in samenwerking met Architectenbureau Hans Wagner een “dorp in een dorp”. Een volledig besloten woonomgeving zonder doorgaand verkeer en met maar één ontsluiting. Ondanks de kleinschaligheid wisten wij een grote keuze aan woningen aan te bieden. Luxe twee-onder-één-kap woningen en ook ruime eengezinswoningen. Daarnaast bieden wij met de Timpaan Verandawoning® een ideale starterswoning. En natuurlijk vergeten wij ook de senioren niet. De zogenaamde “gemakswoning” is een tweelaagse woning met op de begane grond een slaapkamer én een badkamer. Deze woning is dus volledig gelijkvloers bewoonbaar en is daardoor een prachtig alternatief voor een appartement. De Timpaan Verandawoning® heeft – de naam zegt het al – in plaats van een tuin een prachtige veranda. Alle andere woningen hebben een heerlijke tuin. Meestal zelfs een voor- en achtertuin en in veel gevallen zelfs een tuin aan drie zijden van de woning.

Stand van zaken
Begin februari 2013 werd de eerste woning opgeleverd. In de daaropvolgende maanden werd de rest van de woningen opgeleverd.

Zie onze Facebookpagina http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.205999556161040.47194.127935763967420&type=1

44 woningen
Aannemer: Vink en Veenman
Architect: Architectenbureau Hans Wagner