Op dinsdag 9 mei vond de inloopavond plaats voor project De Tuinen in De Batter in Ursem. De avond is erg druk bezocht: ruim 150 mensen hebben interesse getoond in het project en de enquête met hun woonwensen ingevuld. De gemeente Koggenland en Timpaan zullen de resultaten van de enquêtes gaan gebruiken voor de uiteindelijke invulling van de nieuwe wijk.

Timpaan hecht er waarde aan dat de nieuwbouwplannen die zij ontwikkelt, gedragen zijn door de toekomstige bewoners en omwonenden. Door de consument in een vroeg stadium te betrekken bij de ontwikkeling kunnen wij de plannen zoveel als mogelijk aanpassen aan de woonwensen.  Op die manier ontwikkelen we niet alleen vóór mensen, maar ook mét mensen.

Tijdens de inloopavond hebben burgemeester Posthumus van de gemeente Koggenland en Ingeborg de Jong, directeur Timpaan, de samenwerkingsovereenkomst getekend voor de circa 32 woningen die Timpaan in project De Tuinen gaat realiseren.

Heeft u de enquête over de nieuwbouwplannen De Tuinen van Ursem nog niet ingevuld en wilt u dit wel doen? Dit is nog mogelijk door de enquête hier te downloaden: www.timpaan.nl/sites/timpaan/files/enquete_inloopavond_de_tuinen_van_ursem.docx. U kunt de ingevulde enquête mailen naar secretariaat@timpaan.nl of inleveren op het gemeentehuis in De Goorn. Het is nog tot 31 mei mogelijk om de enquête te downloaden en in te leveren. Daarna zal Timpaan samen met de gemeente de uitslagen van de enquête verwerken.

Interesse?

Heeft u interesse in een woning in De Tuinen van Ursem? Geef u hier op als geïnteresseerde en u wordt op de hoogte gehouden van het project: http://eepurl.com/cNozIX

Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Like de pagina op Facebook: https://www.facebook.com/DeTuinenvanUrsem/