Van starterswoning tot vrijstaande woning

Op vrijdag 1 november is de verkoop gestart van nieuwbouwproject Nieuw Meerzicht te Lisse. Het project van Timpaan verrijst tussen de Gasstraat en Kanaalstraat in Lisse en de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Een mooie, centrale plek waar 60 woningen komen met voor elk wat wils. De woningen zijn dan ook heel divers. Van beneden-boven-woningen tot rijwoningen in verschillende prijsklassen en riante twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Voor starters en doorstromers, jongeren en ouderen en voor één- of tweepersoonshuishoudens en gezinnen. De inschrijving van de woningen sluit op 11 november 2019 om 12:00 uur.

Een deel van de woningen (type M en P) wordt verkocht met Koopstart. De koper betaalt voor de aankoop van een koopstartwoning minder dan de getaxeerde marktwaarde. Wanneer de koper de woning in de toekomst weer doorverkoopt, wordt de oorspronkelijke koperskorting terugbetaald aan Timpaan. Zo wordt het bijvoorbeeld voor een starter mogelijk om een woning te kopen.

Het project past perfect bij de missie van Timpaan. Bij Timpaan geloven wij dat wonen naar je zin bijdraagt aan de kwaliteit van het leven en dat iedereen in onze maatschappij daar recht op heeft. Het bundelen van onze kennis en vaardigheden met oog voor een gezonde en duurzame leefomgeving helpt ons projecten te ontwikkelen die betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig zijn voor iedereen, dus ook voor bijvoorbeeld starters en senioren, zodat een ieder naar zijn en/ of haar zin kan wonen.

De makelaar van het project is Van der Meer Makelaars & Taxateurs (0252-430900
lisse@vandermeermakelaars.nl).
De woningen zijn ontwikkeld door Timpaan uit Hoofddorp, de aannemer is BAM Wonen.