Op donderdag 17 april a.s. gaat het appartementengebouw Startblok 3 in Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer in verkoop. Startblok 3 is een fraai gebouw met daarin 27 tweekamerappartementen en 4 driekamer appartementen. Het gebouw is identiek aan het reeds gerealiseerde appartementengebouw Startblok 2 aan de Twijnderlaan, tegenover de voormalige TV-studio’s aan de rand van het centrum van Aalsmeer.

Het project Dorpshaven-Zuid is ontwikkeld door Timpaan in Rijsenhout. Slokker Bouw BV uit Huizen is de aannemer van het complex.

De start van de verkoop van Startblok 3 vindt plaats vanuit het reeds gerealiseerde gebouw Startblok 2, zodat geïnteresseerden alvast kunnen zien hoe hun toekomstige woning er uit kan komen te zien. Tussen 17.00 uur en 20.00 uur bent u welkom in het parterreappartement Twijnderlaan 88. Hier ontvangt u de uitgebreide documentatie van het project en vanuit hier kunt u desgewenst ook enkele andere appartementen bezoeken. Om 17.00 uur zal wethouder Rik Rolleman de verkoopmanifestatie openen door het eerste verkoopboek uit te reiken aan een geïnteresseerde koper.

De koopsommen van de appartementen variëren van € 149.900,- tot € 242.500,-  vrij op naam. Voor de appartementen heeft de gemeente Aalsmeer, onder voorwaarden, startersleningen beschikbaar. Bij de toewijzing van de appartementen in Startblok 3 zullen inwoners van de gemeente Aalsmeer voorrang krijgen. Inschrijven is overigens mogelijk tot donderdag 1 mei 12.00 uur. Na de sluiting van de inschrijving zal, door de projectnotaris, een loting voor de toewijzing worden verricht.

Geïnteresseerden die donderdag 17 april zijn verhinderd kunnen de informatie vanaf vrijdag 18 april ophalen bij Eveleens Makelaars, Punterstraat 2 in Aalsmeer of EKZ |Makelaars aan de Wiegerbruinlaan 39 in Uithoorn of het Hueseplein 12 in Amstelveen.