Rijsenhout, 22 november 2013

In Kanis in de gemeente Woerden heeft ontwikkelaar Timpaan een plan ontwikkeld van zeven vrije kavels aan het water en met een prachtig uitzicht over de weilanden. Op deze kavels krijgen kopers de gelegenheid hun eigen woning te ontwerpen met het woonconcept Lofthome.

Het uitwerkingsplan van het project is inmiddels vastgesteld door B&W en daarom heeft Timpaan besloten te gaan starten met de verkoop van dit bijzondere project midden in Het Groene Hart.

De kavels hebben een oppervlakte variërend van circa 380 m2 tot circa 655 m2 met een prijs vanaf € 169.000,– vrij op naam.

Geïnteresseerden kunnen samen met de architect van Lofthome, BKVV Architecten uit Amsterdam, de woning naar eigen smaak ontwerpen. Er is al een casco Lofthome (inclusief de kavel) in Kanis verkrijgbaar vanaf € 315.000,– vrij op naam.

Lofthome is een innovatief en duurzaam woonconcept dat al op meerdere plekken in Nederland is toegepast. De bouwtijd is heel kort, aangezien de woning grotendeels wordt geprefabiceerd. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Timpaan (http://www.timpaan.nl/projecten/kanis-kamerik) of Lofthome (www.lofthome.nl).