PERSBERICHT

Rijsenhout, 3 maart 2015.

Timpaan start bouw Abdis Haghe te Den Haag op 6 maart 2015

Op vrijdag 6 maart a.s. vindt de officiële eerste handeling plaats van de bouw van nieuwbouwproject Abdis Haghe te Den Haag. Aannemer Weboma is de afgelopen weken druk geweest met het bouwrijp maken van de grond en het slaan van de eerste palen.

De kopers zijn uitgenodigd om dit heugelijke feit samen met de ontwikkelaar en aannemer te vieren. De genodigden worden om 15:30 uur verwacht op de bouwplaats aan de Abdis Johannastraat te Den Haag. Joris Wijsmuller, wethouder van Stadsontwikkeling, Wonen, Duurzaamheid en Cultuur van Den Haag, zal de officiële eerste handeling verrichten. Na de officiële handeling en toespraken is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje de toekomstige buren en andere betrokkenen bij het project (beter) te leren kennen.

Abdis Haghe bestaat uit 26 woningen: 12 tussenwoningen, 12 hoekwoningen en twee vrijstaande woningen. De bouw van de bijzonder duurzame vrijstaande woningen, ontwikkeld door Vibes Building Engineers, start naar verwachting binnen enkele weken.

Abdis Haghe is onderdeel van Villapark Uithofslaan, een landelijk gebied nabij Den Haag met in totaal 66 kavels. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Abdis Haghe. Bekijk de website voor meer informatie http://abdishaghe.nl/ of neem contact op met de makelaar: Korff De Gidts Makelaardij 070-3558400/ info@korffdegidts.nl.