Op dinsdag vierden Timpaan, Scholtens Groep en AW Groep de oplevering van Nieuw Waard in Heerhugowaard. Wethouder Monique Stam – de Nijs van de gemeente Heerhugowaard heeft samen met enkele kinderen uit de buurt een speeltoestel, dat geplaatst is in de wijk, onthuld. Het speeltoestel is geschonken aan de wijk door Timpaan, AW Groep en Scholtens Groep.

Het project bestaat uit 98 duurzame woningen met diverse typen. Alle woningen zijn zeer zuinig, hebben een hoog wooncomfort en een gezond binnenklimaat voor de bewoners.

Het nieuwbouwproject Nieuw Waard, bestaande uit 98 duurzame woningen met diverse typen is een mooie wijk geworden. Nieuw Waard ligt prachtig tussen water en een lint van groen en is een min of meer besloten woonomgeving met een geheel eigen en authentieke sfeer. Alle woningen zijn zeer zuinig, hebben een hoog wooncomfort en een gezond binnenklimaat voor de bewoners.

Na de succesvolle start verkoop van de 1e fase van het project in 2016 is de laatste woning opgeleverd in september 2019.

De woningen zijn ontwikkeld door Timpaan uit Hoofddorp, het bouw- en woonrijp maken van het gebied is uitgevoerd door AW Vessies infra uit Lisse en de woningen zijn gebouwd door de Scholtens Groep uit Wognum.