Projectontwikkelaar Timpaan, belegger Scheybeeck en aannemer KBK bouwgroep tekenen koop- en aanneemovereenkomst voor 39 appartementen in Velsen-Noord.

Projectontwikkelaar Timpaan uit Hoofddorp heeft met de hulp van vastgoedadviseur NL real estate – Knight Frank het nog te bouwen appartementengebouw recent verkocht aan Scheybeeck uit Beverwijk. Het gebouw is onderdeel van nieuwbouwproject Duinvliet, dat bestaat uit de realisatie van 45 woningen op de hoek Duinvlietstraat-Stratingplantsoen te Velsen-Noord. Het nieuwe project ontstaat op de locatie waar voorheen de school De Triangel stond. Na verkoop van de grond door de gemeente in 2018 heeft Timpaan in bouwteam het plan ontwikkeld. Naast een appartementengebouw met 39 vrije sector huurappartementen komen er zes tweekappers waarvan de verkoop al succesvol is afgerond. De aannemer van het plan is KBK bouwgroep uit Volendam. De bouw start na de zomer.

Via de website https://www.woneninduinvliet.nl/ zal de verhuur worden opgestart. Op het moment van schrijven doet de website nog dienst als verkoopsite. Geïnteresseerden kunnen zich al wel melden via de site. Er zal ten tijde van de start verhuur een mail verstuurd worden naar alle geïnteresseerden in het plan.

Op de foto v.l.n.r. Frank Hooijschuur (KBK Bouwgroep), Ingeborg de Jong (Timpaan) en Dick Burger (Scheybeeck)