Onlangs is de anterieure overeenkomst voor nieuwbouwproject Nieuw Meerzicht te Lisse getekend. Namens de projectontwikkelaar Timpaan tekende algemeen directeur Ingeborg de Jong (links op de foto), namens de gemeente Lisse tekende wethouder Jeanet van der Laan (rechts op de foto).

Timpaan en gemeente Lisse tekenen anterieure overeenkomst

Nieuw Meerzicht verrijst tussen de Gasstraat en Kanaalstraat in Lisse en de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Een mooie, centrale plek waar 60 woningen komen met voor elk wat wils. Het plan voldoet aan de woonvisie van de gemeente. De woningen zijn dan ook heel divers. Van beneden-boven-woningen tot rijwoningen in verschillende prijsklassen en riante twee-onder-een-kapwoningen, tot een vrijstaande woning. Overal in de wijk geniet je van groen, rust, ruimte en vrijheid.

Er wordt een diversiteit aan woningtypes gerealiseerd, van beneden-boven-woningen tot rijwoningen, geschakelde en vrijstaande twee-onder-een-kapwoningen, een vrijstaande woning. In diverse prijsklassen beginnend met sociale koop vanaf € 198.000,-. Overal in de wijk geniet je van mooie statige lanen, het groen, de rust, en ruimte op korte afstand van alle voorzieningen. De verkoop start naar verwachting in augustus, met een beoogde start bouw begin 2020.