Onlangs hebben projectontwikkelaar Timpaan en de gemeente Heiloo twee anterieure overeenkomsten voor nieuwbouwproject Zandzoom te Heiloo getekend. Namens Timpaan tekende algemeen directeur Ingeborg de Jong (zie de foto), namens de gemeente Heiloo tekende wethouder Fred Dellemijn.

Het gebied Zandzoom in Heiloo wordt een nieuw landschappelijk woongebied waar de komende jaren een groot aantal woningen gebouwd wordt. In de periode 2020-2025 worden hier ruim 1.250 woningen gerealiseerd. De woningen worden gebouwd met respect voor de cultuurhistorische waarden en de aanwezige landschappelijke en beeldbepalende elementen. De ambitie is om ‘nul-op-de meter’ woningen te realiseren.

De eerste locatie van Timpaan bevindt zich aan de Hoogeweg, waar 15 woningen worden ontwikkeld op een kavel van circa 7.600 m2.

De tweede locatie betreft het terrein dat op dit moment in gebruik is door de firma Liefting, aan de Ypesteinerlaan 128 in Heiloo. De firma Liefting zal in 2020 een nieuw pand ontwikkelen om hun klanten goed te kunnen blijven bedienen en de gewenste groei voor het bedrijf te realiseren. Na de verhuizing komt de huidige locatie beschikbaar. Timpaan gaat daar 44 woningen ontwikkelen, van diverse woningtypes: van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen tot diverse vrijstaande woningen. Houd onze website www.timpaan.nl in de gaten voor meer nieuws.

Timpaan is al actief in de gemeente: in gebiedsontwikkeling Zuiderloo werden reeds drie fases in verkoop gebracht, waarvan er twee opgeleverd zijn. De vierde fase gaat binnenkort in verkoop.