Op zaterdag 1 juni is de verkoop van het project Wilgenhof te Woubrugge van start gegaan. De verkoopmanifestatie bij restaurant Disgenoten te Woubrugge is druk bezocht en de geïnteresseerden zijn zeer enthousiast over het project.

Midden in het Groene Hart, in de gemeente Kaag en Braassem ontwikkelt Timpaan, in samenwerking met Bolton uit Woerden, 42 Timpaan Verandawoningen®, voor uiteenlopende doelgroepen. Wilgenhof ligt tussen de Wilgenlaan, A. de Graaflaan en de Eikenlaan. Een ongerept stukje Woubrugge dichtbij het water van het Braassemermeer en de Wijde Aa. Het dorpse en groene karakter van Woubrugge wordt ook doorgezet in Wilgenhof, u vindt hier een besloten en parkachtige opzet met veel groen en water. Ook in de nabije omgeving kunt u volop genieten van de natuur en het water.

Wilgenhof biedt woningen voor verschillende doelgroepen. Zo worden er zes typen aangeboden: 16 starterswoningen (prijzen vanaf € 159.500,– vrij op naam ), 12 eengezinswoningen (prijzen vanaf € 189.500,– vrij op naam), 5 geschakelde villa’s (prijzen vanaf € 335.000,– vrij op naam), 6 levensloopbestendige woningen (prijzen vanaf € 235.000,– vrij op naam), 3 villa’s (prijzen vanaf € 465.000,– vrij op naam).

Belangstellenden kunnen een uitgebreide brochure van het project ophalen bij Drieman Garantiemakelaars te Alphen aan den Rijn. Geïnteresseerden kunnen zich tot maandag 17 juni inschrijven voor de woningen.

Voor meer informatie: www.wilgenhofwoubrugge.nl