Op zaterdag 25 mei is de verkoop van het project Aan de Polder te Amstelveen van start gegaan. De verkoopmanifestatie bij Brockhoff Makelaars te Amstelveen is druk bezocht en de geïnteresseerden zijn zeer enthousiast over het project.

Aan de westrand van de Bovenkerkerpolder, ter hoogte van Bovenkerkerweg 95 en 97 in Amstelveen, ligt het plan Aan de Polder. Parallel aan de Bovenkerkerweg zijn de dijkwoningen gelegen. De woningen worden gekenmerkt door de split-level op de begane grond. Hierdoor heeft de woonkamer een hoogte van maar liefst 3,3 meter. Aan de voorzijde is er een schitterend uitzicht over de polder. De dijkwoningen hebben een woonoppervlakte van 135 m² en koopsommen vanaf € 349.000,- v.o.n.

De villa’s zijn gelegen aan een sierwater. Door de geschakelde ligging wordt een beschutte op het zuidwesten gelegen achtertuin gerealiseerd. De geschakelde villa’s zijn voorzien van een garage en hebben een woonoppervlakte vanaf 158 m². De koopsommen zijn vanaf
€ 449.000,- v.o.n.

Belangstellenden kunnen een uitgebreide brochure van het project ophalen bij Brockhoff Makelaars te Amstelveen. Geïnteresseerden konden zich tot woensdag 5 juni inschrijven voor de woningen voor de beste kans op de woning naar keuze, maar u kunt zich nu natuurlijk ook nog inschrijven.