Op zaterdag 21 november start projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout de verkoop van nieuwbouw- en renovatieproject De Posterij te Heemstede. Een uniek project in het monumentale voormalige postkantoor op de hoek van de Postlaan en de Raadhuisstraat.

Het bestaande gebouw wordt compleet gerenoveerd en uitgebreid met een nieuw gedeelte. In dit gemeentelijk monument en in de uitbreiding worden totaal tien appartementen gerealiseerd. Elk appartement is uniek. Het oppervlak van de appartementen varieert van 67 m2 tot 189 m2. De prijzen variëren van € 225.000,– tot € 725.000,– vrij op naam. Naast deze appartementen komt er een binnentuin, voor elk appartement een berging op de begane grond en 19 inpandige parkeerplaatsen.

Zaterdag 21 november start de verkoop en geïnteresseerden zijn tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom in het voormalige postkantoor aan de Raadhuisstraat 22a – 24a/ Postlaan te Heemstede. Ontwikkelaar Timpaan is samen met verkopend makelaar Puur Makelaars aanwezig om belangstellenden meer informatie over het project te geven.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven middels het interesseformulier op de website: http://posterij-heemstede.nl/