De verkoop van De Koolvlinder start 5 juli! Kom tussen 19:00 en 20:30 uur naar De Buizerd (Spoorstraat 124 te Noord-Scharwoude) voor het start verkoop evenement.

De Koolvlinder te Noord-Scharwoude in de gemeente Langedijk wordt een nieuwe woonwijk met 25 energiezuinige koopwoningen. Het gaat om 4 types, waaronder twee- en drie-onder-een-kapwoningen en diverse rijwoningen. De woningen hebben een landelijke uitstraling met een verwijzing naar de kolenschuren van weleer. Alle woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsnormen. Altijd heerlijk comfortabel in je huis met triple glas, overal vloerverwarming, die warm in de winter en koel in de zomer is. De woningen worden uitgevoerd met zoveel mogelijk hout als bouwmateriaal. Houtbouw heeft diverse voordelen. Zo slaan houten gebouwen CO2 op en is het materiaal oneindig hernieuwbaar. Hout is licht van gewicht, makkelijk verwerkbaar en het zorgt voor een duurzame, gezonde en prettige leefomgeving.

De tweelaagse rijwoningen worden verkocht met Koopstart, om ze zo beter bereikbaar te maken voor starters. Hiervoor geldt een inkomensgrens. Voor een eenpersoonshuishouden geldt een maximaal bruto jaarinkomen van € 55.500,-. Voor een gezamenlijk bruto jaarinkomen geldt een maximum van € 65.500,-.

Meer informatie vind je op de website: https://www.dekoolvlinder.nl/