Op woensdag 30 maart is de verkoop gestart van BOSS Zuid te Almere. Op de projectlocatie werden de geïnteresseerden ontvangen door ontwikkelaar Timpaan, Brockhoff Makelaars en Van der Linden Groep makelaars.

Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos, met Almere-Haven vlakbij, ontwikkelt Timpaan een duurzame villawijk én een nieuw bos. Een bos waarin je woont in een exclusieve villa, op een enorme kavel van minimaal 1.500 m2, met bomen tot aan de voordeur. Het bos wordt eigendom van de kopers. Bekijk de website voor meer informatie over het aanbod: https://www.boss-overgooi.nl/

In BOSS Zuid doen we het net even anders dan in BOSS Noord. Onze architect heeft voor elke kavel al een keuze gemaakt voor het type woning, de ligging, de gevelindeling en materialisering. Er zijn bijvoorbeeld tweelaagse bosvilla’s met een geheel houten gevel of +woningen die metselwerk combineren met hout. Daarbij zijn er tal van kleurkeuzes en -combinaties gemaakt. Geen woning is dus hetzelfde, maar toch zijn ze allemaal familie van elkaar.

De ketenpartners van plan BOSS zijn projectontwikkelaar Timpaan, een bouwcombinatie van ThuisinBouwen en Vastbouw, civiel engineer en aannemer Copijn – AW Infra, OOK architecten en de duurzame energiesysteemleverancier econic. Het zaaien van de bloemenzadenmengsel is in combinatie met Honey Highway opgezet. Honey Highway creëert een blijvend paradijs voor bijen door streekeigen, inheemse bloemenzaden te zaaien en te beheren in het project.

De verkopend makelaars zijn:

Brockhoff Makelaars

020 543 73 75

nieuwbouw@brockhoff.nl

Van der Linden Groep

036 533 0077

nieuwbouw.almere@vanderlinden.nl