Aanstaande donderdag, 3 februari 2022 om 16:00 uur start de verkoop van BAZA Zuiderloo. De 9 eengezinswoningen en 12 Smartwoningen krijgen een ruimtelijke opzet, in combinatie met diverse typen tuinen en openbaar groen met bomen. Deze nieuwe wijk in Heiloo ligt ten westen van het huidige Zuiderloo, aan de Vennewatersweg, tussen de Westerweg, Krommelaan en het spoor. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.zuiderloo-baza.nl/

Er zit op alle woningen in BAZA Zuiderloo zowel een zelfbewoningsplicht als een antispeculatiebeding dat geldt voor 5 jaar. Daarmee blijven de woningen bereikbaar voor de doelgroep waarvoor we ze ontwikkelen.

Inkomensgrens Smartwoningen

Om in aanmerking te komen voor een Smartwoning, moet je voldoen aan de gestelde inkomensgrens. Voor een éénpersoonshuishouden is dit € 58.000,- en voor een gezamenlijk inkomen is dit € 67.000,- bruto per jaar. Dit toetsen we aan de hand van een Inkomensverklaring (voorheen IB60-formulier) van de Belastingdienst, die je bij de inschrijving voegt. Op de site van de Belastingdienst lees je hoe je deze opvraagt.

Regel alvast je financieringsverklaring voor start verkoop

Ben je geïnteresseerd in een woning in BAZA Zuiderloo? Vanaf 3 februari kun je je definitief inschrijven via het digitale inschrijfformulier. Daarbij dien je een financieringsverklaring te uploaden. Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw! Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Rabobank via deze link.

Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel omdat ze op de hoogte zijn van het project en de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.