Rijsenhout, 11 februari 2014

Na een geslaagde verkoop, hebben Timpaan en Bolton op dit moment 70% van de woningen verkocht en kunnen zij starten met de bouw van 39 woningen.

In mei 2014 zal er met de bouwwerkzaamheden worden gestart van het project Wilgenhof te Woubrugge. Het nieuwbouwproject aan de Wilgenlaan omvat 5 geschakelde villa’s, 6 Levensloopbestendige woningen en 28 Timpaan Verandawoningen voor starters en gezinnen. De aannemer is Bolton Bouw uit Zegveld.

Wegens het grote verkoopsucces van de levensloopbestendige woningen, heeft de ontwikkelaar besloten een klein deel van de locatie te herontwikkelen, en de drie grote villa’s uit het plan te vervangen door 6 ruime levensloopbestendige woningen. De verkoop hiervan zal starten op 25 februari 2014.

Op dit moment zijn er nog enkele andere woningen ook beschikbaar, voor verschillende doelgroepen. Wilgenhof zal door de herontwikkeling bestaan uit 45 Timpaan Verandawoningen®, voor uiteenlopende doelgroepen. Kijk voor meer informatie over het project Wilgenhof op http://wilgenhofwoubrugge.nl/ of neem contact op met de makelaar Drieman Garantiemakelaars Alphen a.d. Rijn: 0172 – 47 33 51