Rijsenhout, 2 juli 2014.

Ontwikkelaar Timpaan heeft besloten van start te gaan met de bouw van de twee-onder-één-kapwoningen en appartementen van nieuwbouwproject Dahliahof te Hoofddorp. Na de bouwvakantie zal gestart worden met de sloopwerkzaamheden en het bouwrijp maken. Aannemer IBB Kondor zal vervolgens starten met de bouwwerkzaamheden.

Dahliahof bestaat uit 23 woningen op een inbreilocatie aan de Hoofdweg in de wijk Toolenburg Oost. Het plan is gericht op diverse doelgroepen en omvat 6 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-één-kapwoningen en 11 (starters-)appartementen.

Alle twee-onder-één-kapwoningen zijn inmiddels verkocht, maar er zijn nog appartementen en vrijstaande woningen beschikbaar. De appartementen hebben een eigen terras of balkon, berging op de begane grond en zijn te koop vanaf € 159.000,- vrij op naam. De gemeente Haarlemmermeer verstrekt onder voorwaarden startersleningen. De vrijstaande woningen hebben 4 slaapkamers en een zolder, een ruime garage, een tuin aan voor-en achterzijde en zijn te koop vanaf € 445.000,- vrij op naam.

Voor meer informatie over de woningen kunt u contact opnemen met de makelaar Keijser & Drieman (023 – 5699020, hoofddorp@kdmakelaars.nl).