In de wijk Parijsch in Culemborg komen in nieuwbouwproject Reehof 16 Smartwoningen, 4 levensloopbestendige Smartwoningen en een hospice. Ideaal voor starters én senioren.

Door efficiënt om te gaan met beschikbare ruimte zijn de Smartwoningen een aantrekkelijke manier van wonen. Na eerdere succesvolle lanceringen door heel Nederland komt het concept van Smartwoningen nu naar Culemborg, dankzij een samenwerking van CV Parijsch, Vastbouw, Timpaan en de Gemeente Culemborg.

Reehof staat symbool voor het leven. De Smartwoningen zijn ideaal voor starters. Bomvol verwachtingen en enthousiast op weg naar een eerste grote stap in de vorm van een eigen huis. Een plek om te beginnen met bouwen aan een mooie toekomst.

Voor hen die één of meerdere stappen verder zijn bieden de levensloopbestendige Smartwoningen uitkomst. In deze woningen zijn alle basisvoorzieningen op de begane grond aanwezig en daarmee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld senioren of gezinnen met een zorgbehoevend gezinslid.

En tot slot de hospice: wanneer het einde nadert en je nog één keer tevreden terugkijkt. De laatste dagen, weken of maanden kan men in Hospice Nocturn verblijven om zo lang mogelijk van de laatste momenten te genieten.

Als maatschappelijk betrokken vastgoed- en gebiedsontwikkelaar richt Timpaan zich op eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten in middelgrote gemeenten en stedelijke omgevingen. Wij willen betaalbaar wonen bereikbaar maken voor iedereen. Daarbij hebben we speciale aandacht voor middeninkomens en doelgroepen als starters, senioren en zorgbehoevenden. Reehof past daar perfect bij. Het project is precies voor die mensen – hoe uiteenlopend in levensfase dan ook – die anders moeilijk aan hun trekken komen. Een prachtig project waar we trots op zijn.

Op 30 mei is de verkoop gestart, de inschrijfperiode loopt tot 7 juni 12.00 uur.