Reeuwijk, 11 september 2012 – Op donderdag 20 september a.s. wordt er een verkoopmanifestatie gehouden voor het project Westveen te Reeuwijk-Brug. De verkoopmanifestatie vindt plaats van 17:00 tot 20:00 in zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1 te Reeuwijk-Brug.

Het project is ontwikkeld door Timpaan uit Rijsenhout. De makelaars zijn Drieman Garantiemakelaars o.g. en Lafeber Makelaardij BV. Westveen is een herontwikkeling van vrijgekomen scholenlocaties in Reeuwijk-Brug West in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Het plan bestaat uit 64 woningen voor uiteenlopende doelgroepen. Binnen het plan zijn 23 huurappartementen voor senioren door Timpaan ontwikkeld voor WBV Reeuwijk. De bouw van deze appartementen is inmiddels begonnen en WBV Reeuwijk zal eind 4e kwartaal van dit jaar beginnen met de toewijzing van deze huurappartementen. Daarnaast heeft Timpaan 8 starterswoningen ontwikkeld die door de WBV Reeuwijk middels Koop-Goedkoopregeling worden verkocht. De overige 33 woningen, bestaande uit 2 levensloopbestendige woningen, 4 maisonnettes, 17 eengezinswoningen, 6 twee-onder-één-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen, zullen door Timpaan worden verkocht. Onder bepaalde voorwaarden is een vroegboekkorting op de VON-prijs mogelijk gemaakt door de gemeente en Timpaan.