Unieke inkoopactie van uw huidige woning bij aankoop nieuwbouwwoning in Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer

Ontwikkelaar Timpaan biedt vanaf heden de mogelijkheid om, bij aankoop van een inmiddels gerealiseerde woning in project Dorpshaven-Zuid in Aalsmeer, uw huidige woning aan hen te verkopen tegen een marktconforme prijs.  Heeft u belangstelling om in dit fraaie project een woning te kopen, maar durfde u het eerder nog niet aan, dan is dit wellicht een mooie kans voor u.

Er zijn nog enkele  tweekappers, geschakelde en vrijstaande woningen beschikbaar. Tevens is er nog één groot appartement beschikbaar in het gebouw op de hoek van de Burgemeester Kasteleinweg en de Oosteinderweg. Dit complex is, net als alle woningen,  gelegen aan vaarwater en ook het appartement beschikt over een eigen aanlegplaats aan de steiger van het gebouw.

Op zaterdag 6 april, de landelijke open huizen dag, zijn de gerealiseerde en nu nog beschikbare woningen in Dorpshaven-Zuid tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend te bezichtigen. U bent van harte welkom in de modelwoning aan de Touwslagerlaan 44, van waaruit u ook de andere woningen kunt bekijken. Bovendien is Timpaan op 6 april aanwezig op de WOONMARKT in het gemeentehuis van Aalsmeer.

Kunt u niet wachten tot 6 april, dan kunt u ook nu al contact opnemen met één van de verkopende makelaars van het project, Eveleens Makelaars (0297 – 344 444) of EKZ | Makelaars (020 – 42 62 452), om alvast een afspraak te maken voor een bezichtiging. Hier kunt u tevens meer informatie krijgen over de inkoopactie en de voorwaarden.